juni 21, 2024

Bedankjes voor je juf en meester

meester

Dit is het moment om bedankjes te zoeken voor leraren en leraressen. Want voor je het weet is het, het einde van het schooljaar. Het betekent afscheid van de juf en kan ook afscheid nemen van groep 8 en basisschool betekenen. En niet te vergeten mentoren en klasbegeleiders, helden van het lager secundair onderwijs. Want pubers en kinderen een heel schooljaar in het gareel houden, is namelijk ontzettend knap! Wij vertellen je graag meer over bedankjes voor juf en meester. Lees hieronder verder:

Maak zelf eens iets met de klas

Einde schooljaar of Meester- en Juffen dag? Het is tijd om de juf te verrassen met een mooi cadeau. Liever een persoonlijk cadeau dan badschuim, drop of een bos bloemen. Kies er en dan voor om als klas een simpel, maar onvergetelijk vriendenboekje te maken. Wat ons betreft: een erg origineel idee als afsluiter voor je juf en meester.

Met dit boekje hebben alle kinderen in de klas hebben de mogelijkheid om twee pagina’s in te vullen. Als een vriendenboek. Op elke dubbele pagina kan een kind aangeven wat hij of zij leuk vindt aan de leerkracht. Wat was het leukste aan dit jaar en welke momenten hadden ze samen? Zo ontstaat een prachtig naslagwerk dat leraren graag bewaren.

Kies iets origineels

Maar wil je nu echt iets origineels aan de juf of meester geven, iets dat niemand uit jouw klas geven gaat? Dan hebben we een ontzettend leuke tip voor je: Wat dacht je van een heerlijk verrassingspakketje met een toffe parkeerschijf waarop staat: Hier staat de leukste juf! Of natuurlijk meester. Daarnaast zit er nog een heerlijke reep chocola in. Het toffe is dat je dit pakketje natuurlijk geheel kan personaliseren. Zo kan de verpakking van de chocolade geheel gepersonaliseerd worden, maar ook de tekst die wordt bedrukt op de parkeerschijf.

Daarnaast zou je er ook voor kunnen kiezen om je juf of meester, een gepersonaliseerd cadeau te geven met bloemzaden. Juffen en meesters laten hun leerlingen namelijk groeien. Wat ons betreft: opnieuw een erg origineel idee als bedankjes voor je juf of meester, zodat ze net even wat extra aandacht krijgen voor het beroep wat zij uitoefenen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.
X